Υπηρεσίες ΤΑΞΙ

24ωρη εξυπηρέτηση

Παρέχουμε μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για τις μετακινήσεις σας. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για την προσωπική σας βόλτα, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Ραντεβού στο σημείο της επιλογής σας

Πείτε μας ποια ημέρα και ώρα θα χρειαστείτε ΤΑΞΙ, και θα είμαστε εκεί για να σας μεταφέρουμε στο ραντεβού σας.

Υποδοχή/Μεταφορά στο ξενοδοχείο

Για κάθε μετακίνησή σας από και προς το ξενοδοχείο που διαμένετε, το TAXI μας θα σας περιμένει για μεταφέρει εσάς και τις αποσκευές σας στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

Μετάβαση/Παραλαβή από Λιμάνι

Ενημερώστε μας για το δρομολόγιο του πλοίου για να σας περιμένουμε στο λιμάνι της περιοχής που εξυπηρετούμε.

Εξυπηρέτηση από/σε σταθμό τραίνων

Εάν ταξιδεύετε με τραίνο, μπορούμε να σας μεταφέρουμε στον σταθμό της περιοχής που εξυπηρετούμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εξυπηρέτηση από/σε σταθμό ΚΤΕΛ

Εάν ταξιδεύετε με λεωφορείο ΚΤΕΛ, μπορούμε να σας μεταφέρουμε στον σταθμό της περιοχής που εξυπηρετούμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εκδρομές σε χώρους και αξιοθέατα

Είτε ταξιδεύετε μόνοι ή με την οικογένεια σας ή κάποιο group, μπορούμε να σας ξεναγήσουμε σε όμορφα αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου.

2 πολυτελείς turbo λιμουζίνες Mercedes

Διαθέτουμε άνετα και πολυτελή οχήματα για να ταξιδέψετε με άνεση και ασφάλεια στον προορισμό σας. Με πολυετή εμπειρία στις υπηρεσίες taxi, ο Νίκος και ο Δημήτρης, γνωρίζουμε τις περιοχές και τους πελάτες που εξυπηρετούμε. Τηλεφωνήστε στα αντίστοιχα τηλέφωνα ή δείτε την σελίδα της επικοινωνίας.

Νίκος Κοροντίνης

cosmote-logo

Εάν είστε συνδρομητής WhatsUP καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο.

whatsup-logo

Δημήτρης Κοροντίνης

cosmote-logo